Uden mad og drikke

Uden mad og drikke

Catering og mad ud af huset, for en madsnob som jeg er det næsten de værste ord, som jeg kan høre, så derfor overlod jeg det til min partner i vores virksomhed at finde et firma, som kunne levere maden til firmaets 100 års fødselsdag. Han havde for nyligt brugt det samme firma til et arrangement i tennisklubben, og han havde været meget overrasket, så han mente, det også ville kunne falde i min smag, selvom min gane var noget mere forvænt.

Jeg overgiver mig

Jeg vil med det samme indrømme, at jeg fik den bedste mad, jeg har fået længe, og jeg har intet at udsætte på den mad, som vi fik. Det hele blev leveret præcist, og duften alene var nok til, at jeg gerne ville skrive under på, det hele var i orden.

Det var dejlig,t at der er et firma som leverer mad ud af huset København, som er i stand til at levere mad i den kvalitet. Det er sjældent, man kommer på tværs af catering, som er lavet med så friske råvarer og med det grønne, som er i sæson.

Delikatesser ad libitum

Friske råvarer og nænsomt behandlet giver god mad og det tilbehør og brød, som var med, var frisk og lækkert. Brødet havde en dejlig krumme og var lunt og lækkert med en god skorpe.

Jeg kan kun anbefale alle, som skal bruge mad til arrangementer i København, at de bruger dette firma, for de fortjener at få så mange kunder ind i folden som muligt. Det er kompetente folk, som står både i køkkenet, og som kommer og leverer og serverer. Det er normalt noget, som koster en del, men ikke her. Priserne er langt under, hvad man kan forvente for den kvalitet, og der er et stort udvalg, når man kigger på hjemmesiden og skal vælge det, som man mener, man vil servere.