Spænding i begge ører

Spænding i begge ører

Jeg har altid godt kunnet lide spændingsromaner. Masser af action, en helt, der kan det hele, store komplotter og alt, hvad der dertil hører. Det må også gerne være velskrevet, så jeg kan nyde hvordan det hele bygges op, og hvor det er svært at vente på at finde ud af, hvordan det hele bliver løst i sidste ende.

At finde tiden

Men i en travl hverdag, så kan det være svært at finde tiden til at læse rigtig mange bøger, og det går mig på. Heldigvis har jeg fundet den perfekte løsning, for du kan få nogen til at læse dem højt for dig, mens du laver alt muligt andet. Løsningen er ganske enkel, den hedder lydbøger. En professionel læser en hel bog højt for dig, og du kan lave lige det, du har lyst til imens.

Nogle gange sidder jeg bare og slapper af og lytter, men for det meste kombinerer jeg det med huslige pligter, der skal overstås. En god bog giver opvasken krydderi og spænding, og jeg får lavet mere mere hjemme nu, end jeg gjorde før, hvor det kun var en sur pligt.

Find dem online og hent dem ned

Det lyder helt skørt, men jeg downloader mine bøger på nettet. Jeg havde ikke troet, at det ville blive en mulighed nogensinde, men nu er det helt normalt for mig. Jeg finder alle mine lydbøger det samme sted. Jeg har tidligere handlet mange forskellige steder, men her er det bedst. Det er et spørgsmål om, at der er et stort udvalg af det, jeg gerne vil høre, og at der er gode priser.

Det hjælper også, at det er rigtig nemt at hente og høre dem. Det er også lettere at have et samlet et sted, så er der nemlig ikke noget, der kan gå galt undervejs.