Sæt prikken over i’et på din sommergarderobe med de helt rigtige sko

Sæt prikken over i’et på din sommergarderobe med de helt rigtige sko

Ønsker du at berige din sommergarderobe med et par moderigtige damesko – eller måske to? I denne artikel får du præsenteret sommerens hotteste skomode, direkte fra den amerikanske runway. Derudover bliver du præsenteret for en blog, som publicerer artikler om tidens hotteste skomode, så du altid kan føle dig opdateret.

 

Sko med slids

Overalt på catwalks verden over byder tøjmoden på slids. Dette fænomen har skomoden adopteret, hvilket indebærer, at sko med slids i siden eller ned langs fronten er kommet på mode. Disse sko er elegante, sexede og unikke, og de er derfor helt ideelle til at pryde din sommergarderobe. Du kan finde dem i lave og høje, alt efter hvilke sko som du bedst kan lide.

 

Killingehæl

Den klassiske hæl er stadig at finde hos verdens største modehuse, hvilket er til mange kvinders glæde. I år er stiletter med killingehæl aldeles populære verden over. Killingehæl er betegnelsen for en meget lille og beskeden hæl. Disse stiletter tilfører lidt højde til dit outfit, men udstråler ligeledes elegance og femininitet. Du kan finde killingehælen hos flere forskellige stiletter, men også hos sandaler. Du kan med fordel kombinere killingehælen med en spids snude, hvilket ligeledes er blandt tidens hotteste modetendenser.

 

Knæhøje støvler

Selvom årstiden måske ikke lige er til støvler, skal man aldrig stole på den danske sommervejr. Desuden kan støvlen tilføje et både råt og stilrent look, som du ikke kan finde hos sommerens andre sko. Den knæhøje støvle er helt ideel til dig, der ønsker at se flot og stilbevidst ud – både til hverdag og til fest. Ligesom hos mange andre skotyper, findes den knæhøje støvle i mange forskellige farver, former, materialer og hælhøjder, så du kan helt sikkert finde lige den støvle, som passer til dig. Hvis du mener, at den knæhøje støvle er lidt for vovet, kan du i stedet investere i en ankelstøvle. Ankelstøvlen er lidt mere diskret og kan ligeledes bruges til alle outfits.

 

Find mere inspiration på denne blog

Ønsker du at læse mere om tidens hotteste tendenser inden for skomoden? Hvis du ønsker at holde dig opdateret på de nyste skotendenser, skal du læse en fed skoblog, som har øje for design og kvalitet. Her kan du finde en god blog med uddybende artikler om skomoden. Her finder du blandt andet artikler om skomærket New feet, som laver sko af høj kvalitet og flot design.