Sæt dine overvågningskameraer op selv

Sæt dine overvågningskameraer op selv

Jeg var nået dertil, at jeg tænkte, at videoovervågning ville være den bedste løsning for mit firma. Som så mange andre er det beliggende i et industriområde, og lige så levende og aktivt den slags er i dagtimerne, lige så øde er det om aftenen eller i weekenderne. Det giver en større risiko for alt fra hærværk til indbrud, og jeg vil jo gerne passe på det, jeg har bygget op, og som er det, der giver mig og min familie mad på bordet.

En snak med forsikringen startede det hele

Mit forsikringsselskab er nok som de fleste. Jo bedre beskyttelse, desto lavere bliver prisen. De foreslog, at jeg kunne kombinere det hele med videoovervågning, der ville give rigtig gode beviser, hvis det skule blive aktuelt.

Jeg kunne bestemt godt se det smarte i den løsning, men problemet var prisen. Det ville koste rigtig meget at få sat den slags op, og der ville gå lang tid, inden den lavere præmie havde tjent det ind igen.

Men så fandt jeg en hjemmeside, der havde gør-det-selv-videoovervågning. Samme effektivitet og kvalitet, men lavere pris. De leverer nemlig udstyret til din overvågning, og de holder prisen nede, fordi du selv skal sætte det op.

Hjælp til hvordan og hvorledes

Men det er ikke det eneste, de leverer. De sikrer nemlig også, at du kan få al den hjælp, du skal bruge – til antallet af kameraerne, og hvor de alle sammen skal placeres for at give dig den bedste sikkerhed. Så nu har jeg fået videoovervågning, og jeg har også fået en billigere forsikring.

Jeg valgte kameraer i HD, for med de priser er der ingen grund til at gå ned på udstyr. De er effektive, de sidder, som de skal, og de dækker vitterligt hele området uden problemer. Det er en løsning, jeg er mere end glad for.