Nyt tapet? Prøv tapeteksperten.dk

I mange år var tapet ikke noget hit. Efter at have været gængs vægbeklædning i mange år, gik tapet pludselig af mode engang i firserne, og holdt sig skamfuldt gemt af vejen i flere årtier, hvor fænomener som ciselering, svampemaling, rå vægge og farvet puds regerede sammen med komplet ensfarvede vægge i brækket hvid eller æggeskal. Men hvis du også tilhører den del af befolkningen, som mener, at der gerne må være lidt drøn på farverne i hjemmet – også på væggene – er tapeternes genkomst godt nyt.

 

For ikke blot er tapet tilbage i bolig modebilledet – det er også kommet stærkt igen med nye, farveægte mønstre og en høj grad af slidstyrke. Faktisk tåler de nye tapeter ingen sammenligning med tidligere tiders tapeter, når det gælder kvalitet og holdbarhed. Og det er altså ikke så svært at sætte op, som nogle gerne vil gøre det til.

 

På bloggen kan du læse om folk, som gennem hele deres barndom og ungdom har været plaget af hæsligt tapet, som var prævalent i de små parcelhuse for 3-4 årtier siden – og som har forsvoret, at de nogen sinde ville have tapet inden for dørene i deres voksenliv. Læs for eksempel om familiefaderen, som var vokset op med fototapet på sit drengeværelse, og som var ved at tabe både næse og mund af forbavselse, da den førstefødte en dag krævede fototapet på SIT drengeværelse. Hurtigt fik han dog øjnene op for, at de nye fototapeter fra tapeteksperten.dk både er så billige og af så høj kvalitet, at det på ingen måde matcher det, han selv måtte lægge vægge til i gamle dage. Og at udvalget af motiver på fototapet nærmest er eksploderet – nu er det ikke kun begrænset til dansk bøgeskov og New York skyline. I dag kan du hos tapeteksperten.dk finde fototapet med Disney prinsesser, dyremotiver, superhelte, boy bands og sports idoler. Du kan også finde fototapet til voksne, med motiver af for eksempel rå murstensvæg, viktoriansk bibliotek med læderindbundne bogrygge, eller måske granitvæg.

 

I den mere diskrete afdeling finder du stribede tapet og tapeter med retro eller vintage mønstre – perfekt til at understrege en bestemt indretnings stil eller stemningen i et rum. Hvad med for eksempel småblomstret romantisk tapet til soveværelset – eller stribet tapet i sommerhus stil til gæstebadeværelset? Hos tapeteksperten.dk kan du vælge og vrage, og du finder ikke tapet billigere andre steder.

 

Klik ind på bloggen og læs mere!