Kinas mange hemmeligheder

Kinas mange hemmeligheder

Det er et land, der er omgivet af mystik, og på mange områder er det stadig sådan. Men heldigvis har de mange gode ting, som de deler med resten af verden, og en af dem er den grønne te. Det er en af mine favoritter, når det kommer til te, og jeg skal altid have det på lager sammen med tefiltre. For te skal ikke laves af tebreve. Det er ikke det værd, og en lækker drik som grøn te, den fortjener det bedste af det bedste.

Det kræver, at du køber en rigtig te. Med en grøn te er det kun blade fra tebusken, der skal med, og den måde, den er behandlet på, det er også meget afgørende for smagen. Te findes, som så mange andre ting, i forskellige kvaliteter, og første klasse, det er den, du skal gå efter. Du vil øjeblikkeligt kunne smage forskellen, både hvis du drikker te til hverdag, eller hvis det er noget, der hører sig til sjældenhederne.

Tehuse ved dette

Rigtige tehuse har den samme forstand på te, og det er her, du kan være sikker på, at teen har den rette kvalitet. Derfor kunne jeg aldrig finde på at købe te andre steder end her. Det er te i den bedste kvalitet med den bedste smag, og du kan se og mærke forskellen. Bare den måde, bladene er behandlet på, skiller sig ud. Det er en kærlighed til planten og til teen, der skinner igennem fra starten af.

Når teen så er brygget, så bliver det bare endnu bedre. Den smager som ingen anden te, og jeg foretrækker den helt ren, uden at der er andre aromaer eller smage i. Det er det oprindelige og lækre, og jeg forstår godt, hvorfor det her er noget, der er blevet nydt i flere tusinde år i mange asiatiske lande.