Helt perfekt til indgangen

Helt perfekt til indgangen

Japansk mad er stadig på mode. Med god grund, for sushi er en delikatesse, som falder i god jord i Danmark. Samtidig så ved jeg, at for at få kunder til at komme i den rigtige stemning, så skal hele restauranten indrettes i japansk stil. Ikke noget, der er svært med japanske rødder, men det skal have det helt rigtige præg, hvor det hverken er for meget eller for lidt.

Den japanske dame, der tager imod

Vores lokale er rigtig godt indrettet. Når du kommer ind er der et lille område, hvor gæsterne kan vente, hvis de har bestilt mad ud af huset, til venstre ligger spiseområdet, og der er frit udsyn til køkkenet. Jeg ville derfor gerne indrette indgangen, så det var varmt og indbydende, og så ingen var i tvivl om, at der var japansk på menuen.

Pynt og møbler er ingen sag at skaffe, men jeg ville gerne give det lidt mere end det. Ideen til netop dette fandt jeg på nettet, nærmere bestemt på bloggen http://design-tapet.dk/. Med tapet kan væggene få et helt andet præg end det, maling og billeder i ramme kan give.

Da jeg så fandt ud af, at jeg hos Tapeteksperten kunne få et tapet, der ikke kun ville fylde hele væggen, men som samtidig afbildede en klassisk, japansk kvinde, så var jeg solgt. Det skulle jeg have.

God service

Jeg tog fat i Tapeteksperten, og det var intet problem at sikre, at den smukke kvinde kunne pryde lokalets store væg. Jeg bestilte, og leveringen kunne jeg på ingen måde udsætte noget på. Tapetet kom på få dage, og kvaliteten levede op til leveringen. Fantastisk kvalitet og et meget smukt og levende billede. Det var ingen sag at få det sat op, så på ingen tid og til ingen penge, som alle erhvervsdrivende godt kan lide, fik jeg sat et endnu mere personligt præg på min restaurant.

Det er nu den dame, der byder alle velkommen, og det skaber virkelig lige den stemning, jeg ledte efter. Jeg forstå, hvorfor flere og flere vælger tapet til deres hjem eller deres virksomhed, for her er der muligheder for at give det et personligt eller hyggeligt præg, som du ikke finder andre steder. Ja, jeg overvejer at få tapet derhjemme også. Nok ikke et japansk tema, men noget med natur på, der vil se godt ud i soveværelset, og som kan give mig følelsen af zen efter en lang dag i restauranten.