Gamle elevers fest

Gamle elevers fest

Jeg synes egentlig ikke, at det er så lang tid siden, at jeg blev student, men det må jeg nok erkende, at det er. Begge mine egne børn har for eksempel selv fået studenterhuer på for længst, og den ældste er snart færdig på universitet. Det var derfor helt passende, at der kom en invitation til 30 års gildet.

Et samskudsgilde som intet andet

Der er altid en, der har plads nok, også her, så stedet var på plads. I invitationen stod der også, at det skulle være et sammenskudsgilde, og først rystede jeglidt. Jeg kunne ikke se mg selv lave kartoffel eller frikadeller til mere end 20 mennesker. Men man skal læse det med småt, for det vidste sig, at maden skulle komme udefra, fra et sted, der hedder eBuffet. Der var også et link til http://buffet-catering.dk/, hvor vi alle kunne læse anmeldelser af den madoplevelse, der ville vente os.

Der er ikke noget, der bringer folk sammen, som god mad, så jeg ville læse på lektien. Om ikke andet kunne jeg bruge det til at starte en samtale med. Nogle fra gymnasiet har jeg set løbende, men der er andre, der blot er et ansigt på et billede fra hine tider. Men jeg skulle med, og det så ud som om at maden i hvert fald var det hele værd.

Faldt ind i den gamle gænge

Vi var nærmest ikke samlet før snakken gik på helt samme måde, som den gjorde, da vi gik i samme klasse. Det var alt fra politik til vores lærer i oldtidskundskab, der blev vendt, lige som vi gjorde den gang. Det er sjovt, som folk ændrer sig, men stadig forbliver det samme. Det gjorde det til en fantastisk dag, og vi kunne godt mødes oftere. Om ikke andet så for maden, for jeg kan kun sige mums.

Jeg havde ikke troet, at catering fandtes på det niveau, som eBuffet leverede. De bar ikke kun over med vores fjollede gymnasiesnak, de var faktisk med på den, da de satte maden op. Og maden, ja jeg kunne snakke om den i timevis, for den var superb på alle områder. Udvalget var så stort, at der ikke var nogen, selv ikke den mest kræsne, der ikke kunne blive tilfredsstillet. Samtidig var der ingen, der gik sultne fra bordet. Jeg kunne ikke tro på, at jeg skulle betale så lidt for det, så jeg måtte spørge værten, om det nu også kunne passe, for han måtte have skrevet forkert i invitationen. Men nej, det er så billigt, og det er samtidig så godt.