Far, mor og børn

Far, mor og børn

Mit barnebarn har nået den alder, hvor far, mor og børn er den bedste leg i verden. Hun er selvfølgelig mor, og så er det en variabel, om jeg, som normalt er mormor, er far eller et barn. Det sidste medfører altid, at jeg er et uartigt barn, der ikke vil spise mine grøntsager, kun vil have dessert og ikke vil i seng. Den øvrige børneflok består af alle hendes bamser, så det er en stor familie, vi holder os. Som alle skal have mad, skal skiftes og skal puttes.

En barnevogn skal der til

Det er lettere at køre de små rundt i en barnevogn. For det er jo kun små børn, vi har i mor, far og børn. Derfor har jeg fundet en helt fantastisk, rød barnevogn fra krea, som mit barnebarn skal have. Det vil gøre vores leg endnu bedre, og så kan hun også lege med den, når jeg ikke er der. Nogle af bamserne kan sove i den, for med alle de bamser, så ved jeg snart ikke, hvordan hun kan være i sin seng.

Jeg fandt den barnevogn på nettet. Moderne mormor, der handler online, for det er lettere, og så bliver det leveret hos mig i stedet for at jeg skal ud og lede efter det, jeg gerne vil have. Desuden kan jeg vælge, at det skal være gode mærker, som krea, der kommer ind som en del af legen, og det har jeg det også rigtig godt med.

Der, jeg går hen

Jeg har en hjemmeside, jeg altid besøger. Gode priser og gode mærker er det, jeg får her. Så det kan ikke siges mere enkelt. Det var selvfølgelig også her, jeg fik barnevognen, og jeg er vist efterhånden stamkunde, når det kommer til leg og glæde til mit barnebarn, hvilket ikke er noget at skamme sig over.