En smuk gave til en smuk veninde

En smuk gave til en smuk veninde

Da jeg startede i børnehave, kom jeg til at sidde ved siden af en smuk pige med lange, mørke rottehaler. Rottehalerne er for længst forsvundet, nu er de noget, vores døtre har, for vi er stadig de bedste veninder, og hun er stadig en smuk pige. Så da hun snart fyldte rundt, så skulle hun have noget helt særligt, der passede lige til hende. Hun skulle have et ur.

Det finder jeg på nettet

Som med alt andet, så kan det bedst svare sig at finde den slags på nettet, for det er her, priserne og udvalget er bedst. Jeg faldt over en blog, http://design-uret.dk/, der anbefalede Designerure, og det var jeg glad for  Jeg er notorisk kendt for at være i sidste øjeblik, og det gælder også gavekøb. Desværre, for det gør valget lidt desperat og udvalget lige så.

Ikke hos Designerure, der afsender nærmest med det samme. Så selvom jeg igen igen var i sidste øjeblik, så fik jeg tilsendt det smukkeste Michael Kors ur til tiden, og den perfekte gave var klar.

Ind imellem går min veninde med ur, men det er lidt kedeligt, det hun har, så jeg viste, at et ur som dette, der samtidig var et smykke, lige ville være hende. Jeg var for en gangs skyld spændt på reaktionen, for normalt er mine gaver ikke lige det, modtagerne ser frem til. Gavekort eller sære skåle, der bare skal byttes. Men denne gang var jeg på forkant.

Det var en vinder

Hun blev så glad for det, at hun tog det på med det samme, og der var ikke den gæst, der ikke var begejstret og benovet over det. Det er også rigtig flotte ure, og det er en designer, der rammer helt plet midt mellem ur og smykke. Jeg er nu mest glad for, at det faldt i god jord, som jeg fortalte alle omkring mig.

Men samtidig var jeg begejstret over den service, jeg fik hos Designerure, for uden deres leveringstider, så havde jeg ikke klaret skærene, og jeg må sige, deres priser samtidig er fantastiske. Der er spotpriser på mange ure, der er den helt vanlige garanti, som du kender alle andre steder, og så er der gratis forsendelse.

Billederne af urene er også rigtig gode, så du er ikke i tvivl om, hvordan de ser ud, så det er nemt at vælge det helt rigtige – når du har været gennem deres store udvalg vel at mærke.