En er bare ikke nok

En er bare ikke nok

Jeg har nok de samme generelle oplevelser med kander, som de fleste andre har. Kander er ikke til at hælde af uden at spilde. Jeg ved ikke hvorfor dem, der designer dem, ikke også tænker over den detalje. For ja, selvfølgelig skal en kande, om den er til vand, te eller kaffe, være så pæn, at den må komme på bordet, men den skal altså også være praktisk. Der er mange smukke og dyre kander derude, men dem, jeg har prøvet, har alle sammen denne mangel.

Pæn og til at betale

Jeg har dog brug for en kande til te. Det er noget, jeg drikker rigtigt meget, men jeg er også lidt doven og gider ikke vaske op i hånden, hvis jeg kan blive fri. Jeg ville gerne have en, der uden tvivl signalerede te, men som samtidig var elegant og enkel i både design og udseende. Jeg er ikke til den slags design, hvor der kan være tvivl om formålet.

For mig skal te være af den helt klassiske slags. Grøn eller sort. Så jeg ville egentlig gerne have en tekande, der signalerede Asien. Det ville give teen lidt mere charme, og jeg var sikker på, at det ville se rigtigt godt ud på bordet med en sådan kande. Heldigvis kan man også købe en tekande der, hvor jeg køber te. Der er faktisk rigtigt mange at vælge mellem.

Asiatisk og meget smuk

Jeg valgte en tekande, der er cremefarvet, og den er asiatisk i sit udseende. Den er rigtigt elegant, og den pynter på bordet. Den er desuden god at bruge og hælde af. Meget bedre end den, jeg havde i forvejen, så jeg må indrømme, at jeg meget kraftigt overvejer at købe en til fra dem. En anden slags, men så jeg har to, der er pæne og gode at brug.