Den vildeste ferie nogensinde

De fleste tror, jeg har besteget bjerge, rappellet ned af vilde floder og vandfald, været på overlevelsestur i en regnskov eller noget i den stil, men det er ikke den slags, jeg har brug for, for at føle mig i live. Det er de mere enkle ting her i tilværelsen, jeg kan lide, og som for mig blev den bedste ferie nogensinde. Det var afslappet, det var lokalt, det var væk fra det hele. Lige det modsatte af, hvad folk tror. Det er noget, der hedder agriturismo toscana, hvor du kan komme helt tæt på det hele ude på landet, samtidig med du kan koble af fra alt det, der nager og irriterer i hverdagen. Den perfekte kombination.

Duften af modent korn

Der sidder nogle ting som minder efter den tur. Det var at stå op om morgenen og gå en tur gennem markerne og bare mærke deres duft. Det var at nyde træer og buske med modne frugter og bær. Det var geder og får, der bræger og græsser. Deres mælk, der bliver til den lækreste ost. Der var bare mere smag og mere duft på den ferie, end jeg har oplevet før.

Hver aften gik jeg søvnig i seng, for dagene var lange og fyldt med oplevelser, men ikke opslidende. Hver dag havde sit eget rolige tempo, som fik mig ned i gear. Og alligevel skete der meget, og meget blev nået. Det er imponerende, at det kan lade sig gøre, og derfor var det den bedste ferie nogensinde. Sådan skal alle ferier være for mig. Jeg vil tilbage til Toscana så hurtigt som muligt.

En anderledes turist

Jeg vidste godt, jeg var turist, men det føltes bare ikke sådan på nogen måde. Det er en anderledes måde at rejse og opleve på, ogdet er en måde, som jeg helst sikkert skal opleve igen sammen med familien.