Den bedste øl er min egen

Den bedste øl er min egen

Jeg ved godt, at det lyder som pral, og det er det også lidt. Jeg er nemlig begyndt at brygge min egen øl, og den smager så meget bedre end det, du kan købe. Jeg havde længe leget med tanken, og til sidst besluttede jeg mig for at kaste mig ud i det. Jeg havde læst om det på nettet, og det virkede som noget, der var til at gå til, hvis du bare havde det rette udstyr til formålet.

Det er bestemt til at have med at gøre

Jeg skulle derfor starte med det helt basale. Nemlig det rette brygudstyr og de nødvendige ingredienser. Det er heldigvis noget, du kan finde mange steder på nettet, så udfordringen ligger i at finde noget udstyr, der er i en god kvalitet, og som samtidig er til at betale. Ingredienserne skal være friske og gode.

Alt mit udstyr og alle ingredienser til mit bryg selv øl fandt jeg på den samme hjemmeside. Her var der godt brygudstyr, der er til at bruge selv for os, der ikke er så erfarne endnu, og samtidig udstyr der kan udvides, hvis du gerne vil brygge mere af gangen på sigt.

Samtidig var jeg ikke i tvivl om, hvor friske de forskellige ingredienser var, ikke bare hos afsender, men også mht. den måde, de ville blive pakket på, så jeg var sikker på, at de var lige så friske og klar til brug, når jeg fik dem.

Min lækre bryg

På ingen tid var det klar-parat-start, og så var jeg i gang med brygningen af mit eget øl. Det var til at have med at gøre med lidt hjælp fra de gode guides på hjemmesiden, men det vigtigste var helt sikkert resultatet.

Frisk og skummende øl af egen avl med en smag, der passede perfekt til min gane. En god hobby, der giver et godt udbytte.