Beskyt regnskoven

Beskyt regnskoven

Verden er i forandring, og klimaet står øverst på dagsordenen, når verdens ledere mødes. Jorden er i forandring, og der har aldrig været mere pres på jorden, end der er lige nu. Derfor er det også vigtigt, at vi alle gør noget, og du kan gøre noget. 

Vi har et stort overforbrug, og lige nu bruger vi flere af jordens ressourcer, end den kan nå at reproducere. Derfor er det også vigtigt, at vi begynder at respektere jordens ressourcer. Et af de steder hvor overforbruget har været størst, og hvor der stadig bliver brugt for meget af naturens ressourcer, er regnskoven. Igennem mange år er der blevet fældet store dele af jordens regnskov, som er blevet brugt i møbelindustrien og i andre industrier, hvor de bruger træ i deres produktion. Det er enormt vigtigt for jordens klima, at regnskoven består. Derfor er det også vigtigt, at vi sammen gør noget, for at regnskoven skal bestå. 

Din hjælp kan sikre fremtidens regnskov 

Når klimasnakken kommer på bordet, kan det nogle gange være svært at se, hvad man selv kan gøre. Men der er noget, du kan gøre. Organisationen Verdens Skove er en organisation, som arbejder med at forbedre forholdene for verdens skove. Igennem en donation kan du støtte deres arbejde i regnskoven. Her arbejder de sammen med en lokal organisation, som udfører det fysiske arbejde. Den lokale organisation arbejder tæt sammen med de lokale indbyggere om at beskytte regnskoven. Ved hjælp af din støtte kan de udbrede deres arbejde og nå endnu længere med at beskytte regnskoven. 

En donation er også en oplagt gaveide til en, som har alt. Der følger en fin illustration med, og samtidig så støtter du et godt formål, samtidig med at du giver en rigtig fin gave, som vil glæde en anden person, men også være med til at fremtidssikre vores jord.